Alakerran The Exhibitionists

Boom! Hyvä bloggausinspis jatkuu! Pääsin lopulta testaamaan käytännössä mun alakerrassa sijaitsevat The Exhibitionists -kahvilan viikonloppuaamiaisen. Joskus lähelle on yllättävän vaikea päästä: viimeksi yritin tänne tammikuussa Helsingille-blogin Mandin kanssa, mutta paikka oli silloin ihan tukossa.

theexhibitionists6-6

theexhibitionists7-7

Nyt mahduttiin Saran kanssa kahdeltatoista tänne hyvin, mikä oli vähän yllättävää, koska kun soitin kahteen muuhun paikkaan, puolenpäivän kattaus olisi ollut ihan täyttä. Kannattaa siis yrittää, vaikka kahvila on pieni.

theexhibitionists4-4

theexhibitionists3-3

Tunnelma on The Exhibitionistisin parhaita puolia: kaikki on graafikkomaisen harkittua ja söpöä. Omistajapariskunta on aivan ihana. Ruuan suhteen seuralaiseni oli toivonut laadukasta ja vähemmän ja siinä kahvila onnistui mielestäni hyvin. Tämä ei siis ole mikään mättöbrunssi, mutta tulimme kyllä ihan täyteen. Kauniiseen annokseen kuului testipäivänä kaksi erilaista voileipää, kahvi, omenamehu, jugurttia myslillä, kiivi ja minipala mutakakkua.

theexhibitionists6-6

theexhibitionists8-8

Ainakin voileivissä oli uskallettu tehdä jotain erikoista. Nämä olivat enemmän smørrebrød-tyyppiä eivätkä niitä samoja sämpylöitä jota jokaisessa helsinkiläisessä kahvilassa tuntuu saavan. Myslissä herättivät ihastusta kuivatut kokonaiset mustikat. Makeaa oli aika paljon, että ehkä kiivin olisi voinut korvata vaikka kananmunalla?

theexhibitionists2-2

theexhibitionists-1

Hinta, 15 e, oli mun mielestä laadukkaasta kokonaisuudesta ihan ok verrattuna tämän kaupungin hintatasoon noin yleensä. Lisäksi otin kolmen euron suodatinkahvin aeropressillä joka ei ollut paikan trendikkyydestä huolimatta liian vaaleaa mun makuun! Siitäkin pisteet.

Tähdet: ****

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s