Ei omalla rahalla Salutorgettiin

Eipä ole tämä blogikirjoittelu näköjään hetkeen maistunut. Kokeillaan kumminkin tällaista lyhyttä ja ytimekästä teilausta. Olin nimittäin jo jonkin aikaa sitten kuluttamassa Lillin lahjakorttia Salutorgetin sunnuntaibrunssilla ja vaikka kokemus oli Lillin ja Karon seuran takia oikein hyvä, en nyt varsinaisesti suosittelisi paikkaa.

salutorget1

Perusongelma on tietenkin hinta: 33,50 euroa, jolla saa runsaan alkuruokapöydän, lämpimän pääruuan ja jälkkäripöydän. Mutta ei kahvia tai mehua! Olen usein toistanut viisautta, että brunssin tekee brunssiksi (erotuksena lounaasta) juuri se, että sillä juodaan kahvia ja mehua. Juomien kanssa hinta nousee neljäänkymppiin syöjää kohti.

salutorget2

Jos tuolla hinnalla saisi jotain ihan mieletöntä, ei se ehkä nyt olisi niin paha. Salutorget on kaunis paikka ja ruoka on ihan ok Suomi-meininkiä, mutta ei mitään muistiin painuvaa. Näitä vähän ylihintaisia paikkoja, jotka sopivat mummon synttäribrunssille, on Helsingissä aika monta. Siihen tarkoitukseenkin löytyisi onneksi myös luonteikkaampia vaihtoehtoja.

Tähdet: **

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s