Say Delicious tarjoilee Kallion sympaattisinta brunssia

Kolmannen linjan kiistattomalla brunssitähdellä eli Sandro’silla on nyt pikkusisarus, ei sitä kilpailijaksi oikein voi sanoa. Say Delicious (Kolmas linja 18) avasi korttelin päähän ja on jo voittanut mut puolelleen. Henkilökunta on äärettömän sydämellistä ja ruoka hyvää. Sisustus on hieman kotikutoinen, mutta ehdottomasti rakkaudella pohdittu. Juuri tällaisia paikkoja on kiva tukea.

say_delicious1-2

Ruokakin on ehkä hieman samanhenkistä, kuin Sandro’sissa. Brunssilla oli tänään tarjolla fetapiirakkaa, couscous-salaattia, juureskeittoa, perunasaalaattia, erinomaisen öljyistä foccaciaa, pannaria, minimuffineita, jugurttia ja marjoja sekä kahvia ja mehua ja jääteetä. Lisäksi olisi ollut lihapullia, mutta mulla on vegekausi.

Kattaus kuulostaa ehkä hieman suppealta, mutta tässä tuleekin se koukku: hintaa brunsilla oli yhdeksän (9) euroa. Viidellä lisäeurolla siihen olisi saanut myös täytetyn paprikan pääruaaksi, mutta me ainakin lähdettiin tuon noutopöydänkin jälkeen tyytyväisinä pois.

say_delicious2-3

Kyseessä oli työtapaaminen, joten otin ihan vaan muutaman kuvan. Menkää itse katsomaan, ennen kuin hinta nousee! Siellä oli meidän käydessä myös aika tyhjää, joten pöydän saa varmaan ilman varausta vielä jonkin aikaa. Ensi viikon lauantaina on tosin Kallio Block Party, en tiedä vaikuttaako se brunssiin.

say_delicious3-1

Tähdet: ****

Mainokset

2 thoughts on “Say Delicious tarjoilee Kallion sympaattisinta brunssia

  1. Moi!

    Blogikirjoituksesi innoittamana kävimme testaamassa SD:n brunssin, joka osoittautui omalla kohdallamme valitettavasti hienoiseksi pettymykseksi. Suolaisia ja / lämpimiä ruokia oli kyllä tarjolla useampaa eri sorttia, mutta määrä ei korvannut keskinkertaista laatua. Pidin eniten fetapiirakasta ja marjajogurtista, pasta carbonarassa oli makua joskin ruoka oli melkoista mössöä ja jäähtynyt haaleaksi. Leivän virkaa toimittivat riisikakut ja näkkileipä(!) Hedelmälohkojen lisäksi ainoa makea oli pellille tehty pehmeä marenki tms., joka maistui lähinnä kananmunalta.

    Liekö laatu heikentynyt heinäkuusta, vai sattuiko meille vain huono tuuri? Yhdeksällä eurolla on kyllä haastavaa rakentaa noinkin monipuolista kattausta laadukkaasti. Palvelu oli hyvin ystävällistä, siitä plussaa.

    • Moi! Niheetä, että suositus osoittautui huonoksi. Myös brunssipartiolaisilla oli paikasta huonoja kokemuksia, joten täytyy tästä lähtien suhtautua paikkaan suurella varauksella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s