Saihan Carusellissa toki aurinkoa

Tänään oli taas lauantain aamiaispaikka hakusessa. Blogisyistä teki mieli kokeilla jotain uutta, jonka aamiaiskumppanini, eli Anna, Olli ja Frida ymmärsivät. Jostain mielenoikusta paikaksi valikoitui Carusel, joka kertoi nettisivuillaan tarjoilevansa aamiaislautasta.

Lautanen (16 e) osoittautui aika saksalaiseksi – leikkeleitä oli nääs paljon. Se sopi ihan hyvin paikkaan, jota Anna kuvaili muistaakseni rinnekahvilamaiseksi. Carusel on tosiaan sisältä aika mitäänsanomaton. Sanoisin muuten, että aamiainen ei ollut pyöräilyn arvoinen, mutta rantareitti oli oikein mukava, joten ehkä se niin ku oli.

Moninaisten leikkeleiden lisäksi mukana oli hyvää katkarapuskagenia, rukolaa, kirsikkatomaatteja, graavilohta, melonia, kuivahtanut minikroissantti, jonka päällä oli nutellaa, kova minikarjalanpiirakka, jonka päällä oli munavoita, ja muutamaa juustoa. Oli mozzarellaa, brietä (puuttui Annan ja Ollin annoksista ennen pyytämistä) ja sit siivu jotain edamia. Lisäksi annokseen kuului leipää, outoa pullossa ollutta mehua ja kahvi. Kahvin sai valita kolmesta laadusta (tumma ja vaalea paahto sekä reilu kauppa), mutta ei se kauhean hyvää ollut. Olli ja Anna söi lisäksi munakkaan puoliksi.

Olihan se kiva syödä siinä auringossa, mutta toisaalta, joka paikassa rääkyvät lokit ja uskaliaat pikkulinnut olivat vähän kuumottavaa seuraa lauantaiaamuun. Ehkä se oli syy siihen, että terassi oli suhteellisen tyhjä.

Kaiken kaikkiaan, Carusel ei ole mikään luonteikas paikka, eikä aamiainenkaan nyt ollut ihmeellinen. Kahvila on myös niin selkeästi turisteille suunnattu ja turisteilla pyörivä, että siellä tulee paikalliselle vähän sinne kuulumaton olo. Se on Helsingissä harvinaista ja saa harmittelemaan turistien kohtaloa.

Tähdet: **

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s