Ihana Sunn!

Tulipa valittua vaalibrunssille täydellinen paikka. Olin kuullut Senaatintorilla sijaitsevan Ravintola Sunnin brunssista paljon hyvää, ja lupaukset lunastettiin. Paikka on raikas ja laadukas. Palvelu oli poikkeuksellisen ystävällistä, innostunutta ja välitöntä.

Brunssisysteemi on Sunnissa hieman erikoinen. Hintaan 15, 50 e saa oikeudet noutopöytään, jossa on tarjolla muutamaa salattia, kinkkua, lohta, leipiä, hilloja, hedelmiä ja sen sellaista. Kaikki ihan huippukamaa, einekset loistivat poissaolollaan.

Leivät eivät olleet mitään tusinakamaa ja ceasarsalaatti oli todella hyvää. Jopa hieman rupuisilta näyttäneet minikroissantit yllättivät iloisesti. Myös (ihan vähän laiha) kahvi kuuluu hintaan.

Noutopöydän lisäksi brunssiin voi lisätä elementtejä kuten munakkaat tai äyriäispasta (3,50-19,90 e). Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Vatsa täyttyy varmasti ihan perusbrunssillakin, mutta lisäkkeet ovat kokeilun arvoisia.

Meidän pöydässä syötiin pekonimunakasta, Eggs Benedictiä ja Eggs Florentine. Annan mielestä pekonimunakas oli paras munakas koskaan, Olli liikuttui benedictiläismunien valuvasta keltuaisesta ja mun florentiiniläiset olivat vaan taivaallisia.

Jos jostain pitää moittia, niin maksullisiin lisäosiin kuului myös mehu. Kannu taisi maksaa 12 euroa.

Muutenkaan Sunn ei ole mikään halpispaikka. Neljän ja puolen hengen seurueemme (lapset puoleen hintaan) loppulasku oli melkein satasen. Mutta juhlatilaisuuteen, kuten vaalipäivään, se sopii hienosti.

Sitä paitsi, sillä rahalla saa pöytään omenakompottia ja muut ruokailijat ovat hyvinvoivaan nuoreen keskiluokkaan kuuluvia, raikkaan näköisiä ihmisiä. Skidisti eri skene kuin vaikka Pacificossa. Molemmille on paikkansa sydämessäni.

Mulle kävi muuten sellainen blogitapaturma, että mukaan raahatun järkkärin akku oli loppu. Pääsinpä testaamaan sitten onko iPhone 4s:än kamera todella ainut kamera, jonka tarvitsen. Ei ehkä ihan, mutta kyllä toi nyt kerran tällä vaatimustasolla menee.

Mainokset

5 thoughts on “Ihana Sunn!

  1. Oi, varmaan tosi jees! Kananmunarakastajana ihmettelen vain miksi noissa Eggs Florentinessa ja Benedictissä toi hollandaise on sipastu tohon viekkuun? Tai miten korianteri siihen liittyy? Noh, oon vaan tällanen nipo mitä tulee klassikoihin!

    • Ah, ihanaa, et kananmunanrakakastajia löytyy! Mahtava raaka-aine! Mun täytyy myöntää, että en ollut muistaakseni koskaan syönyt Eggs Florentinea, joten hyvä, että täällä asiantuntijatkin kommentoi. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s