GoodPie arkena

Tänne blogiin tullaan ilmeisesti aika usein hakemalla ”GoodPie” tai ”aamiainen kallio”. On siis ihan kohtuullista, että vastaan kysyntään. Vaelsimme Annan ja Ollin kanssa lumimyräkän läpi testaamaan Flemarin kahvila-leipomon upouuden arkisetin. Viikonloppuhan testattiin jo silloin kun se oli uutta.

Alku oli vähän hankala. Myyjää jännitti. Kahvi puuttui. Kupit puuttuivat. Ja aika kauan myös ruoka puuttui. Kylmäkin oli. Mutta kyllähän se iloksi muuttui, kun verensokeri nousi. GoodPie on jotain, mistä mä haluan pitää todella paljon. Siksi tämä juttu onkin kirjoitettu tsemppaushengessä. Parannettavaa kuitenkin on, ainakin hinnassa.

Aamiainen rakentuu siis perussetistä ja lisäosista. Tähän perusaamiaiseen (7,50 e) kuuluu leipäbuffet, kahvi, mehu, marmeladi ja leivänpäällisvihanneksia. Muutaman euron maksaviin lisäosavaihtoehtoihin kuuluu mm. kinkkua, juustoa, kananmuna ja jugurttia.

Käytännössä hyvä voileipä ja täysi vatsa vaativat jonkin lisäyksen, joten hinta nousee vähintäänkin yhdeksään euroon. Ei enää kovinkaan kohtuullista. Jos perussetti sisältäisi valmiiksi edes juustoa ja vielä vaikka siihen kananmunan, se olisi ihan täydellinen. Uskon, että jugurtilla (joka oli tosi hyvää) ja luomukinkulla olisi silti menekkiä.

Analyysimme mukaan Raikastamon mehun täytyy maksaa setissä kohtuuttoman paljon. Voisiko sen vaikka vaihtaa Valion luomuun? Nyt nimittäin hinta on vähän kova Kallioon.

Ja vielä pienenä vinkkinä, leipä voisi olla hieman vähäsuolaisempaa. Aamiaista saa arkisin (muistaakseni) klo 7-11.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s